DOGVIL na izložbi, DOGVIL na koncertu

Ko je pratio razvoj ovog multimedijalnog projekta, možda je zapamtio da su u njegovu produkciju bili uključeni i studenti beogradskog Arhitektonskog fakulteta, koji su sa svojim mentorima radili na zadatku „Budućnost grada – Budućnost Dogvila: kreiranje koncepta scene“. Kao što primećujete, studenti su kreirali koncept scene za predstavu, te će njihovi radovi biće izloženi u Mikser Hausu 16. januara 2015. godine u okviru izložbe „Dogvil: Idealni grad“.

Izložba je otvorena od 22.30 (ulaz je slobodan!), a buduće arhitekte nisu jedini izlagači. Prateći program izložbe čini projekcija radova koji su stigli na Fejsbuk konkurs „Dogvil interakcija“. U okviru ovog konkursa, publika je bila pozvana da pošalje svoje radove u vidu teksta, videa ili fotografije kao odgovor na jednu od zadatih tema: Mržnja, Nasilje nad ženama, Mržnja prema strancima, Ubij pedera!, Dogvil – idealni grad. Odabrani učesnici konkursa koji su se predstavili fotografijama dobiće, dakle, svoj prostor u Dogvil avanturi, te ćete njihove radove moći da vidite na ovom događaju.

Od 23.30 h grupa Vrooom održaće koncert sa glumcima iz predstave. Oni će predstaviti ceo muzički segment iz predstave, pa izvol’te – ulaz je i dalje besplatan.

Dogvil, Mikser House

Dogvil avantura je počela 19. decembra 2015. godine i još traje. Ovaj događaj ima mnogo širi koncept nego što to jedna pozorišna predstava iziskuje, a osim beogradske publike, “Dogvil” će moći da vide ili su ga već videli krajem 2014. godine i  građani Svilajnca, Kruševca, Inđije, Novog Sada, Kragujevca.

Greota je nemati idealni grad kad već živimo u idealnoj zemlji. Ja jedva čekam da vidim izložbu, a radujem se i Diskalištu, to jest đuskanju na ledu, uz muziku i klizaljke (a kako, doduše, đuskati na ledu bez muzike i klizaljki??) koje je organizovano na Mikser klizalištu od 21h. Ovo nema nikakve veze sa pozorištem, al može mi se da pričam šta hoću.

Facebook event